EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

LED fényterápia – polarizált fény technológiával.

A LED terápia polarizált technológiával, olyan mintha a távoli jövőből érkezett volna, azért, hogy a lehető leggyorsabban megfiatalítsa az arcbőrödet.
A LED anti-aging kezelésünk a legsikeresebb, különleges készülékkel történő fényterápia.

Úgy hat, hogy amíg te fekszel, az arcodra tesszük a LED (ez fényforrás) készüléket, és a LED fények különböző hullámhossza miatt, az arcbőröd különböző mélységeiben hatva mintegy felélesztik a bőröd DNS-ét. Ezáltal hatékonyabb minden eddigi arckezelésnél, hiszen forradalmasította azokat. Ez a különleges LED kezelés, hiszen sejtszinten juttatja be a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegeibe, fájdalommentesen, kellemes biztonságban.

A LED fényterápia által használható színek hatásai:
Vörös: élénkítés, regenerálás
Kék: gyulladás csökkentés, AKNE kialakulásáért felelős probioni baktérium működésének gátlása
Zöld: bőr pigmentképzési folyamatainak optimalizálása
Lila: bőr sejtjeinek energizálása
Türkiz: anyagcsere folyamatok harmonizálása
Sárgászöld: kollagén és elasztikus rostok termelődésének fokozása
Hideg kék: irha szöveti állományának élénkítése

A különböző színű fény sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, melyeknek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb, teltebb lesz a bőr. A változatos színek ugyanis különféle hatásokat idéznek elő szervezetünkben és ezzel együtt bőrünkben, szöveteinkben és sejtjeinkben is. A bőr célkromofóráiban elnyelődő színes fények nyugtathatnak, regenerálhatnak, élénkíthetnek és megannyi számos más hatást biztosíthatnak a terápiák során. A LED készülék a legkedveltebb fényspektrumokat alkalmazzák a bőr megfiatalítására, energizálására, működésének optimalizálására vagy éppen a gyulladt aknés bőrök kezelésére.

Polarizált fény??
Fogadjuk el, hogy létezik a polarizáció, amit nem látunk, és nem érzékelünk: a fizika azonban tudja, hogy van, hiszen mérhető. Érdemes itt egy pillanatra megállni és belegondolni, hogy ha van polarizált fény, akkor van polarizálatlan is. (Olyan ez, mint a dinnye: amiből kétféle létezik: mag nélküli, és olyan amiben van mag.) Nos, ha a fény polarizálatlan, akkor (ide most kellene egy nagyjából egyetemi fénytan, de hagyjuk ki, mindannyiunk érdekében) össze vissza hullámzik, megy, térben. Úgy képzeld el, mintha felkapcsolnál egy villanyt, ami úgy szórja a fényt, ahogy akarja, teljesen irányítatlanul. Ha a fény polarizált, akkor viszont irányított, egymásra merőleges rezgéssíkú. A hatása fantasztikus, továbbá a polarizáltfény-kezelés fájdalommentes, csak a jótékony hatásait érezzük.

Miért fontos a polarizált fény?
Azért, mert a polarizált fény hatása és felhasználása széles körű: a kozmetológiától (ahol kezelésekre használják, például eltünteti a pattanásokat, vagy a bőröregedést gátolja) kezdve az állatgyógyászaton keresztül, a humán gyógyászatig, (stresszoldástól a fényterápián át egészen a sérülések gyógyulásának gyorsításáig) számtalan helyen használják, manapság már akár otthoni kezelésekhez is.

Jó hír, hogy a LED kezelés azon kevés kezelések egyike mellyel akár azonnal látványos hatást lehet elérni.

Bőrdiagnosztika

Megelőzhető a bőr egyensúlyvesztése, a pigmentfolt, a rozácea vagy az akne.
Milyen előnyt jelent a diagnosztika?
Teljes pontossággal megtudjuk határozni , hogy az Ön bőrének mi lesz a közeljövőben a gyengesége.

Kiderül, hogy megfelelő készítményeket használ-e? Ajánlatot ad a napi bőrápolásra. Megtudhatja, hogy milyen kozmetikai kezeléseket részesítsen előnyben.

Mikrodermabráziós Kezelés

Mikrodermabráziós Gyémántfejes Bőrfiatalító Kezelés

Mi a gyémántfejes mikrodermabrázió?

A bőrsejtek rendszeres időközönként megújulnak. Ez a képességük azonban az idő előrehaladtával csökken, aminek következménye a bőr textúrájának romlása, az új sejtek hiánya miatt. Az elhalt hámsejteket el kell távolítani annak érdekében, hogy a bőrfelület minősége javuljon. A gyémánt mikrodermabrázióval gyengéd módon távolítjuk el a felső hámréteget, ezáltal stimuláljuk a természetes bőrregenerációt, és a bőr struktúrája láthatóan javulni fog.

Mit lehet elérni ezzel a kezeléssel?

A gyengéd és kontrollált bőrradírozás segítségével az alábbi eredményeket érhetjük el a bőrön:

  • a hiperpigmentációk és az öregségi foltok elhalványítása
  • a tág pórusú, szennyezett bőr kezelése
    a mimika lágyítása
  • a cellulitis és bőrtágulási csíkok (striák) csökkentése
  • a bőr textúrájának javítása
  • sejtaktivizálás

Mi történik a kezelés során?

Először is, bőrgyógyászati termékekkel megtisztítjuk a bőrt, majd egy enzimes hámlasztással felkészítjük a kezelésre. Csak ekkor kezdődhet el a tulajdonképpeni kezelés: a kezelendő bőfelülethez igazítva kiválasztunk egy gyémántfejet, aminek segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket, amiktől állítható erősségű vákuum segítségével szabadulunk meg. Most már bőre készen áll arra, hogy magába szívja azokat az aktív hatóanyagokat, amelyeket ezt követően belemasszírozunk. Ezután egy bőrnyugtató maszkot alkalmazunk. Végezetül, ismét bőrgyógyászati terméket viszünk fel a bőrre. Ezt a különleges ápoló koncentrátumot azért alkalmazzuk, hogy óvjuk és hatásos, aktív hatóanyagokkal tápláljuk a bőrt.

Mi az eredménye a gyémánt mikrodermabráziónak?

Ez a kezelési módszer az alábbi, alapvető hatásokat gyakorolja a bőrre: Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és ezáltal stimulálja a sejtek megújulását. Optimális módon készíti elő a bőrt a rendkívül hasznos hatóanyagok és ápolószerek befogadására.

Hogyan tudom elősegíteni a kezelés hatékonyságát?

Mivel a gyémántfejes mikrodermabrázió intenzív hámlasztással jár, egyéni, otthoni bőrápolást is igényel. A bőrnek különösen sok nedvességre és ápolásra van szüksége; ez biztosítható a kifejezetten erre a célra kifejlesztett bőrápoló termékekkel. Fontos, hogy a javasolt bőrápoló termékcsaládot a kezeléseket követően rendszeresen használja otthon is, mivel így garantálható bőrminőségének tartós javulása.

 

Sminktetoválás

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS
Szálas, púderes, hibrid, microblading
Színkorrekció (régi máshol készült szürkés/lilás/vagy vöröses tetoválások korrigálása, tetoválást megelőzően vagy közben)
Frissítések régi vendégeink számára:
2 éven belül (egyszeri alkalom, korrekció nélkül)
2 éven túl (1 ingyenes korrekcióval)

SZEMHÉJTETOVÁLÁS
Szempillatő sűrítés
Szemhéj felső normál vonal
Szemhéj felső vastag vonal
Szemhéj extra vastag felső kontúrvonal
Szemhéj alsó vonal

SZEMHÉJSATÍROZÁS
Felső normál vonal satírozva
Butterfly szemhéjsatír magasan ívelő, több színnel készülő attraktív forma
Sminkhatású “Chocco” szemhéjsatírozás

AJAK TETOVÁLÁS
Ajak lágy satírozása (“fél satír”)
Ajaktetoválás
“Nude Lips”
3D Lips

KORREKCIÓK, FRISSÍTÉSEK
3 hónapon belül 1 alkalom ingyenes
6 hónapon belül 2. korrekció (amennyiben szükséges)
Egy éven belüli frissítések korrekciója (amennyiben szükséges)
Ajak és szemhéj frissítések
Szemöldök frissítések (fentebb olvashatóak) -20% kedvezménnyel