GENOSYS KEZELÉSEK

Kollagén Indukciós Terápia
DTS Genosys mikrotűs kezelés

A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó oka az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít. Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét. A számtalan mikro transzcelluláris sérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul, mind a dermisz, mind a bazális rétegekben.

A kezelés előzetes konzultációhoz kötött!

A mikrotűs kezelés minimálisan károsítja a bőrt, nem szükséges hozzá az egészséges epidermisz eltávolítása, mely egyéb megújító technikáknál előfordul. Mivel az epidermisz ép marad, gyors a gyógyulási idő.

Kezelési területek:

  • szemkezelés
  • arckezelés
  • nyak – dekoltázs kezelés
  • stria kezelés

Dermapen mikrotűs kezelés

Genosys kozmetikai hatóanyagokkal, serumokkal végezzük a kezelést. A kezelés során több ezer apró mikrosérülést ejtünk a bőrön. A dermapenen éles kis tűket találunk, melyek a bőrt stimulálják, mikrocsatornákat képeznek a bőrben, melyen keresztül olyan tápláló hatóanyagok, mint vitaminok, peptidek jutnak a bőrbe, segítve a kollagén termelést a dermiszbe. Ezzel a folyamattal a test a természetes önjavító képességét aktiválja, a növekedési faktorok termelődését serkenti, beindul a kollagén termelődés. Méltán kapta az eljárás a kollagén indukciós terápia elnevezést. A bőr a természet adta tulajdonságával saját magát megújítja. A kezelés során steril hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, igény szerint figyelembe véve a kezelés célját. Az arc feszes, üde lesz már egy kezelés után is. Javul a bőr turgora, az arcél tónusosabb lesz. Szeptember, október a kúrák kezdete és egészen tavaszig folytatható heti, háromheti vagy havi alkalmazással. Bőrérzékenységtől függ, hogy mennyire lesz irritált az arc. Ha másnap még kissé piros is az arc, harmadnap már elindul a szépség útján. A mikrotűs kezelés ajánlott a bőr megereszkedése ellen, ráncok kezelésére, bőrszerkezet javítására illetve a bőr öregedésével, hegesedésével kapcsolatos problémák megoldására. Egyre népszerűbb Bőr stimuláló rendszer.

Genosys Eye Cell szemkörnyék kezelés

Az Eyecell segítségével kezelhető a szem környékén lévő törékeny szövet, megoldást hoz a pigmentáltságra(karikák) és a ráncokra. Ez utóbbi egy speciális apró tűkkel ellátott kicsi henger ami forradalmian új eljárás és egyben az egyik leghatékonyabb is. Minimális fájdalommal jár és akár a logó szemhéjat is képes feszesebbé tenni. Ez a kezelés megoldást jelenthet a szem alatti barna karikákra is, / kivétel ha egészségügyi probléma áll a háttérben / a mimikai ráncra, a fáradt szemkörnyékre. Kezelés előtt szükséges egy konzultáció amikor kiválasszuk a legmegfelelőbbet az Ön számára. A szem bőrének kezelése az egyik legnagyobb kihívást jelenti a szépségszakmában. Ez az a hely ahol leghamarabb jelentkeznek a mimikai ráncok. Viszont mivel itt a bőr vékonyabb mint az arc többi részén így teljesen más kezelésekkel, hatóanyagokkal szépíthető. Makacs szemkörüli problémákra csakis kúraszerű alkalmazással lehet eredményt elérni. 5 alkalommal heti ismétléssel. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve. Eredményesen kezelhető: duzzanat, sötét karikák, karikás szem, mimikai ráncok, száraz bőr. Makacs szemkörüli problémákra csakis kúraszerű alkalmazással lehet eredményt elérni. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve. 5 alkalommal heti ismétléssel. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve.