Test kezelések és
LED terápia

 6in1 zsírbontó, narancsbőr elleni-bőr feszesítő, fiatalító test- és arc-dekoltázs kezelő gép, mely zsírbontó, alakformáló, bőrfeszesítő, naracsbőr megszüntető, arc-és dekoltázs fiatalító.

6in1 gépben található technológiák:

Minden egyes funkcióval egyéni szolgáltatást tudunk nyújtani a páciensek részére.

Alkalmazás területei: has, derék, fenék, combok, felkar, dekoltázs, toka, arc.

KAVITÁCIÓ – VÁKUMOS KAVITÁCIÓ

zsírbontás, narancsbőr kezelés, testkezelés

Kavitációs zsírbontás:

Sok embernek okoz nehézséget a fogyás különböző helyről, mint a hasról, térd feletti zsírpárnákról, comb belső és külső részről, vagy a toka eltüntetése és az uszógumitól való megszabadulás.

Zsírbontó kezelések hála a lapos has, vékony combok és feszes fenék nem álom többé. A legkiválóbb alternatíva a kavitációs zsírbontás és rádiófrekvenciás feszesítéssel ötvözve. A megcélzott zsírsejtek végleg elpusztulnak, és természetes úton távoznak a szervezetből.

Hogyan működik a zsírbontás:

Roncsoljuk, elpusztítjuk a zsírsejteket, melyek véglegesen távoznak a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül.

A kavitációs zsírbontás képes arra, hogy a folyadékokban buborékképződést képezzen. Ez egy ultrahangos kezelésnek számít, ami során a zsírsejtekben mikro méretű buborékok jönnek létre. A nyomásváltozás hatására ezek a buborékok szétfeszítik a zsírsejteket, így tűnnek el a nem kívánt rétegek.

A kezelések kombinációja fokozza az eredményt. Az eredmény látványos, végleges helyi fogyás hasról, combról, karról vagy bármely más problémás területről.

Kavitációs zsírbontás után az eredmény azonnal centikben mérhető, testrésztől és egyéntől függ.

A VÁKUMOS NARANCSBŐR TESTKEZELÉSRŐL:

A vákummasszázs a köpölyözésre épül. Ez egy nagyon trendi méregtelenítő – vérkeringés fokozó kezelés még a sportolók körében is. Beszippantják a bőrödet a vákum segítségével, így serken a vér- és nyirokkeringés, nő a bőr alatti szövetek oxigénellátása és anyagcseréje. Ez az egyik leghatékonyabb zsírolvasztó eljárás, hiszen a vákum összetöri apró darabokra az idegesítő, levakarhatatlan zsírsejteket, így ezeknek a fala megtörik, a benne lévő salakanyag kipréselődik, a bőröd pedig ismét feszes és sima lesz!

A nyirokkeringés a vákuum hatására ötvenszeresére növelhető. Ez az állapot kezelés után napokig fennmarad, ezért elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel!

Kezelési idő: 20-50 perc

Árak:

VÁKUMOS -zsítbontás, narancsbőr elleni

-fenék-comb-has:
30 perc/6000Ft 

KAVITÁCIÓS-zsírbontás testájanként

-fenék-comb: 
30 perc/8000Ft
50 perc/11000Ft

-has: 
20 perc/6000Ft 
30 perc/8000Ft

 

Kezelés szükséges kívánt hatás eléréséhez a kavitációs zsírbontás és vákumos kavitációt -rádiófrekvenciás fesszesítő 3-15 alkalom, de a kívánt eredmény mértékétől és a páciens fizikumától is függ.
Férfiak és nők számára egyaránt hatásos.

RÁDIÓFREKVENCIA

arc és dekoltázs fiatalítás rádiófrekvenciával

Rádiófrekvenciának köszönhető, azonnali látványos a hatása. A bőröregedési folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenteletes területen melegíti az irha és bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, mely hatására a kollagén rostok spontán összehúzodnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. A kollagén stimuláció garantálja a tartós eredményt. Lassítja a bőr természetes, öregedési folyamatait, gyorsan feszesít és fiatalít. Elhalványítja a ráncokat, feszes és teltebb bőrképet eredményez. Szabályozza a faggyútermelődést, összehúzza a pórusokat, ani-aging és lifting hatású ezért javítja a kontúrokat és és a toka- dekoltázs feszességét. A készülék által kibocsájtott (dióda-és vagy LED-es fény) vörös spektruma fokozza a kötőszövet képződését, a kollagén termelés mértékét és a bőr nedvességtartalmát. Kiválóan kombinálható más kozmetikai kezeléssel.

 

A rádiófrelvencia milliméter pontossággal állítható be, ezért egyénre szabva, célzottan abba a bőrrétegbe jut, ahol azt a kötőszövet a leginkább igényli.

Az RF arc és dekoltázs kezelés követően már egyetlen kezelés is meggyőző eredményt biztosít és heti rendszerességgel.

Kezelési idő: 20-45 perc

Kezelés után 24 óráig csak a megbeszélt krémek használhatóak, az archoz kizárólag tiszta kézzel szabad nyúlni.

Árak:
Arc fiatalítás:

20 perc/ 6000Ft
30 perc/8000Ft

Dekoltázs fitalítás:

20 perc/ 6000Ft
30 perc/8000Ft

Fenék:

20 perc/ 6000Ft
30 perc/8000Ft
45 perc/11.000Ft

LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS

Ennek a fájdalommentes kezelésnek a hatásmechanizmusa:

A bőrön keresztül a zsírszövetbe hatol, ami során apró pórusok nyílnak meg, ezen keresztül távozik a zsírsejt tartalma, ami víz, trigliceridek, szabad zsírsavak. Ez a sejtközötti térbe kerül. Ezáltal csökken a zsírsejtek térfogata.

A sejtközötti térbe jutott anyagokat a nyirokrendszer dolgozza fel, ezért célszerű a lipolézer után valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelés, mellyel elősegítjük az zsír mielőbbi kiürülését.

Fontos, hogy a lipolézeres kezelés közben csak a zsírsejtekre hatunk. Egyéb szervet nem érintünk vele.

 

Kavitáció vagy lipolézer?

A kavitáció a mélyebb zsírszöveteket érinti, míg a lipolézer a bőrhöz közeli puhább zsírréteget.

A lipolézer 650 nm hosszúságú vörös lézerfénye kollagénindukciót is beindít a bőrben, ezáltal regenerálja a kötőszövetet, feszesít is.

Mint minden kezelést itt is kúraszerű alkalmazásra van szükség. Átlagosan 6-12 alkalom szükséges a kívánt cél eléréséhez.

A lipolézer előnyei:

 • biztonságos és kényelmes
 • beavatkozást nem igényel
 • látható és érezhető 3-4 alkalom után
 • célzott zsírbontás bárhol
 • fájdalommentes • nincs mellékhatása

Milyen gyakorisággal használjuk:

Heti 2-3 alkalommal

Mely testrészeket, területeket kezeljük lipolézerrel:

 • csipő és derék
 • has, alhas
 • hát
 • fenék és combok
 • felkar, térd
 • toka

A lipolézeres kezelés időtartama

Egy kezelés kb. 30 percet vesz igénybe

Ára: 30 perc/8000Ft

Mire kell figyelni a kúra alatt?

Naponta 3 liter víz fogyasztása, alkohol fogyasztása tilos, menzesz ideje alatt nem ajánlott. A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

 

LED fényterápia – polarizált fény technológiával.

A LED terápia polarizált technológiával, olyan mintha a távoli jövőből érkezett volna, azért, hogy a lehető leggyorsabban megfiatalítsa az arcbőrödet.
A LED anti-aging kezelésünk a legsikeresebb, különleges készülékkel történő fényterápia.

Úgy hat, hogy amíg te fekszel, az arcodra tesszük a LED (ez fényforrás) készüléket, és a LED fények különböző hullámhossza miatt, az arcbőröd különböző mélységeiben hatva mintegy felélesztik a bőröd DNS-ét. Ezáltal hatékonyabb minden eddigi arckezelésnél, hiszen forradalmasította azokat. Ez a különleges LED kezelés, hiszen sejtszinten juttatja be a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegeibe, fájdalommentesen, kellemes biztonságban.

A LED fényterápia által használható színek hatásai:
Vörös: élénkítés, regenerálás
Kék: gyulladás csökkentés, AKNE kialakulásáért felelős probioni baktérium működésének gátlása
Zöld: bőr pigmentképzési folyamatainak optimalizálása
Lila: bőr sejtjeinek energizálása
Türkiz: anyagcsere folyamatok harmonizálása
Sárgászöld: kollagén és elasztikus rostok termelődésének fokozása
Hideg kék: irha szöveti állományának élénkítése

A különböző színű fény sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, melyeknek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb, teltebb lesz a bőr. A változatos színek ugyanis különféle hatásokat idéznek elő szervezetünkben és ezzel együtt bőrünkben, szöveteinkben és sejtjeinkben is. A bőr célkromofóráiban elnyelődő színes fények nyugtathatnak, regenerálhatnak, élénkíthetnek és megannyi számos más hatást biztosíthatnak a terápiák során. A LED készülék a legkedveltebb fényspektrumokat alkalmazzák a bőr megfiatalítására, energizálására, működésének optimalizálására vagy éppen a gyulladt aknés bőrök kezelésére.

Polarizált fény??
Fogadjuk el, hogy létezik a polarizáció, amit nem látunk, és nem érzékelünk: a fizika azonban tudja, hogy van, hiszen mérhető. Érdemes itt egy pillanatra megállni és belegondolni, hogy ha van polarizált fény, akkor van polarizálatlan is. (Olyan ez, mint a dinnye: amiből kétféle létezik: mag nélküli, és olyan amiben van mag.) Nos, ha a fény polarizálatlan, akkor (ide most kellene egy nagyjából egyetemi fénytan, de hagyjuk ki, mindannyiunk érdekében) össze vissza hullámzik, megy, térben. Úgy képzeld el, mintha felkapcsolnál egy villanyt, ami úgy szórja a fényt, ahogy akarja, teljesen irányítatlanul. Ha a fény polarizált, akkor viszont irányított, egymásra merőleges rezgéssíkú. A hatása fantasztikus, továbbá a polarizáltfény-kezelés fájdalommentes, csak a jótékony hatásait érezzük.

Miért fontos a polarizált fény?
Azért, mert a polarizált fény hatása és felhasználása széles körű: a kozmetológiától (ahol kezelésekre használják, például eltünteti a pattanásokat, vagy a bőröregedést gátolja) kezdve az állatgyógyászaton keresztül, a humán gyógyászatig, (stresszoldástól a fényterápián át egészen a sérülések gyógyulásának gyorsításáig) számtalan helyen használják, manapság már akár otthoni kezelésekhez is.

Jó hír, hogy a LED kezelés azon kevés kezelések egyike mellyel akár azonnal látványos hatást lehet elérni.

Árak:
30 perc kezelés: 5000Ft
20 perc kezelés: 3500Ft

error: Védett tartalom!