BioRePeelCl3 Terápia

TULAJDONSÁGOK

A BioRePeelCl3 összetétele nagyon egyedi. Ilyen multifunkciós és eredeti összetétellel más peelingek nem rendelkeznek. A kétfázisú gélt a lipofil és a hidrofil összetétele teszi egyedivé a világon. A magas savkoncentrátum tartalma ellenére (az arc esetében TCA 35% és a test esetében TCA 50%) sem alakul ki drasztikusabb hámlás vagy égő érzet. A kliensnek nincs diszkomfort érzete.

A peroxid, oxidáció és ammóniamamentes BioRePeelCl3 az aktív összetevők segítségével hatásosan harcol az UV sugárzás okozta következményekkel, ráncokkal, pigmentációval és az akné megnyilvánulásaival. A speciális kollagén booster, az antioxidánsok és a lifting hatású aktív összetevők harcolnak az öregedés ellen. A hidrofil fázis innovatív TCA, AHA, BHA, PHA, AMINOSAV keveréket tartalmaz. Ezzel biztosítja a mély bőrstimulációt és a revitalizáló hatást, mindezt utólagosan a várt peeling-hatás mellett. A lipofil fázis védi az aktív összetevőket az oxidációtól és egyúttal támogatja a bőr hidratációját. Támogatja a növekedési faktorok termelődését a bőrben, a kollagénszintézist, a mimikai izmok relaxációját, ezáltal hat a ráncok ellen. Növeli a keramidok szintézisét, aktiválja a keranocitákat és a fibroblasztok aktivitását.

Az egyedi BioRePeelCl3 alkalmas a a fiatalabb, aknés, gyulladásos, friss heges és apró ráncos bőr kezelésére is. Antibakteriosztatikus hatásokkal rendelkezik, pórusösszehúzó, csökkenti a faggyútermelődést, kedvezőtlen környezetet teremt a baktériumok szaporodásának és csökkenti az akné kialakaulását. Nyáron is applikálható, nem képződnek pigmentfoltok. Kombinálható egyéb professzionális kezelésekkel is. Az applikáció és a használati protokoll egyszerűen elvégezhető. Több információt a termékről az International Medical Expert hiteles oktatói nyújtahatnak. 8 ok és indok a forradalmi peeling, a biorevitalizácó és a relaxáció alkalmazásához egy kezelés során. A BioRePeelCl3 egy év alatt több, mint 50 országot hódított meg és több, mint 60 000 szakértőt nyűgözött le. A készítmény több bőrproblémára is segítséget nyújt. El tud képzelni  mély hatású peelinget, amelyet egy fontos esemény előtt is alkalmazhat? Mesélünk róla!

A BIOREPEELCl3 megújítja és fiatalítja a bőrt, mindezt injekció használata nélkül! Azok számára alkalmas, akik valamilyen módon tartanak az injekciós revitalizációs eszközöktől. Ez a fájdalommentes eljárás nagy előnyt jelenthet az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkező kliensek számára. A kezelés gyors (15 perc) – úgynevezett ,,ebédszünetben történő,, arckezelés. A kezelés nem igényel rehabilitációs időt (rekonvaleszcenciót).
Kitűnően kombinálható injekciós és műszeres technológiákkal egyaránt.

A kémiai peeling és a hámlasztás elve jól ismert: az arc, a nyak vagy a kézbőr megjelenésének javítására szolgáló technika, kémiai oldat applikálása, amely során hámlasztás következik be. Az új, regenerált bőr simább és fiatalosabb lesz, kevesebb ráncokkal. A klasszikus kémiai peelingek főleg erős savkoncentrátumokat tartalmaznak, amely nem veszélytelen a forró éghajlattal és az erős UV sugárzással rendelkező országokban élők számára.

Ezért az Aesthetic Med társaság kifejlesztett egy teljesen újgerenrációs peelinget – a BioRePeelCl3 -at.

Innovatív kétfázisú, biostimulációs, revitalizáló és peeling hatású terméket, melyet egész
évben alkalmazhat.

Az exfoliáló és keratolitikus hatásának köszönhetően a BioRePeelCl3 támogatja a sejtcserét azáltal, hogy a szaruhártya külső sejtjeit szelektív módon eltávolítja a korneociták kötődésének hatására. A hatóanygok dermo-funkcionalitása hozzájárul a mély stimulációhoz, a bőr megújulási és bioszintézis folyamatához, amely az UV sugárzás és a környezetszennyezés által okozott oxidatív változások és a bőröregedés hatásának elnyomásához szükséges.

A BIOREPEELCl3 KÉT FÁZISA

LIPOFIL FÁZIS
Meggátolja a triklór-ecetsav oxidációjátt és stabilizálja a készítményt. Növeli a termék hatását. Csökenti a transz-epidermális vízvesztést. Regenerálja és karban tartja a bőr hidrolipid rétegét. Növeli a bőr hidratáltságát a közvetlen és közvetett mechanizmusokon keresztül.

HIDROFIL FÁZIS
Stimulálja a fibroblasztok aktivitását és aktiválja a poliferatív és bioszintetikus folyamatokat. Növeli a sejtcserét és a kollagén-, elasztin- és hialuronsavtermelést. Eltávolítja a külső stratum corneum sejteket, ezáltal serkentik a hatóanyagok felszívódását. Neutralizálja a szabadgyököket. Részt vesz az akné elleni harcban, eltávolítja a fehér és fekete foltokat az arcon és összehúzza a pórusokat.

A tradicionális TCA-t és hidroxisavakat tartalmazó készítményekkel történő kezeléseket összehasonlítva, a BioRePeelCl3 a közvetlen biostimulációs hatás mellett hatékony közvetett, aminosavak, vitaminok és GABA által kiváltott biostimulációs hatással is rendelkezik. A közvetlen és közvetett biostimuláció közti szinergia felszíni és mély szöveti fiatalítást biztosít, világosító és antioxidáns hatással, az apró ráncok relaxációjával és az új kollagéntermeléssel. A kétfázisos technológia által a bőr puhább és selymesebb lesz. 

Kérem kattintson a képre a katalógus megtekintéséhez!

HASZNÁLAT

Kortól függően, összesen 4-6 kezelés. A legjobb eredmény érdekében 4-6 kezelés ajánlott 15 naponta. A kúrák között minimum 3 hónapnak szükséges eltelnie. 

MÓDSZEREK KOMBINÁLÁSA

 • BioRePeelCl3 injekciós procedúrák, dermapen
 • mezoterápia, biorevitalizáció ELŐTT
 • BioRePeelCl3 fotostimulációs és lézeres procedúrák ELŐTT
 • BioRePeelCl3  rádiófrekvenciás procedúrák UTÁN
 • BioRPeelCl3 topikus, masszázsos kezelések ELŐTT


A peeling revitalizáló, biorevitalizáló és hidratáló maximális hatása kb. 3 hét után lép fel. A BioRePeel nem egy közönséges peeling. Nagy előnye van más, klasszikus peelingekkel szemben, mivel nem lépnek fel negatív mellékhatások és egyúttal a bőr hidratálódik, biorevitalizálódik és relaxálódik egy kezelés alatt.

ELŐNYÖK

 • Peeling, biorevitalizáció, relaxáció és hidratálás egyben!
 • Nyáron is használható!
 • Nem okoz hiperpigmentációt!
 • A kétfázisú megoldásnak köszönhetően a készítmény védve van a hideg,
  és a meleg negatív hatásoktól és az oxidáció ellen!
 • Nem okoz vízveszteséget, mivel hidratálja a bőrt!
 • Nem csíp, nem okoz kellemetlen érzéseket és nem szárít!
 • Nem okoz drasztikus hámlást a 50%-os TCA tartalom ellenére sem!