A HUSH & HUSH története

A tiszta étkezés, életmód fiatal korunkban vált a sajátunkké és a mai napig ennek szenteljük magunkat.

Manapság még nyilvánvalóbb, hogy az egészséges öregedés legjobb megközelítése az, ami a belső és a külső termékek használatát is magában foglalja. A világ egyik vezető klinikai bőrápolási márkájának, az Image Skincare-nek az alapítóiként a bőrápolási részt már megoldottuk. Azonban lehetetlen volt olyan étrendkiegészítőket találni, melyek töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek voltak – ezért gyakran üres kézzel távoztunk az üzletekből. Ha mi nem találtuk a megfelelő, tiszta táplálékkiegészítőket, akkor ez másoknak is biztosan frusztrációt okozott.

Tehát összesítettük az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismereteinket és kutatásainkat a Hush & Hush, a luxus táplálkozási és egészséges életmód termékeinek megalkotására. A szervezet megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és a Clean Clinical Vitamins ™ vitaminokkal történő ellátásával – melyeket mind-mind megtalálhat a Hush & Hush termékekben – az a hiányzó darab a kirakóban, amire mindannyiunknak szükséges van ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat és a lehető legjobban nézzünk ki.

Egészségünkre – a fiatalabb és a hosszabb életre.

Younger. Longer™

A titkos tudomány...

Minden a tudománnyal kezdődik. Több mint 15 évnyi sejtkutatásra támaszkodva a HUSH & HUSH olyan precíz problémamegoldó, öregedésgátló formulákat fejlesztettt ki, amelyek szakértők által klinikailag vizsgált, hatásos összetevőkből állnak. A cég számára fontos az átláthatóság, ezért csak olyan összetevőket használnak fel, ami tökéletes kutatási háttérrel rendelkezik, hogy sokkal könnyebben juss hozzá a napi wellness dózisodhoz. A termékek minden egyes összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a fiatalos és egészséges, hosszú élethez.

Plasztikai sebész által megalkotva

A Hush & Hush termékcsaládot, a közismert plasztikai sebész, bőrápolási impresszáró és elismert öregedésgátlási szakértő, Dr. Marc Ronert alkotta meg, hogy a piacon elérhető legyen egy tiszta, klinikai, luxus táplálék-kiegészítő márka, mely tudományos alapokon nyugszik.

Röviden: biztonságban érezheted magad, hiszen a mi termékeink veszélytelenek, hatékonyak és biztos ismeretekre alapozottak.

Éppen olyan tiszta, mint a természet maga

A gondolat, hogy olyan étrend-kiegészítőket szedünk, melyek telis-teli vannak nehezen kimondható szintetikus összetevőkkel, félelmetes és ijesztő. A HUSH & HUSH ezért fejlesztette ki a Clean Clinical Vitamins™ komplexet, amely egészséges, természetes eredetű vitaminok saját keveréke, töltőanyagok, szintetikus anyagok, adalékanyagok, mesterséges ízesítők és színezékek nélkül.

Ennél tisztább már nem is lehet!