IKON Beauty & Beauty

Szépségszalon és Kozmetika

Bemutatkozás

A szalonban személyre, problémára szabott eljárások, kúrák közt segítek eligazodni. Megkeressük az Ön számára legideálisabb eljárást.

Valóban hatékony megoldást keres a bőrproblémáira? A kozmetikámban olyan készítményekkel dolgozom, amelyek nemcsak ígérnek, hanem bizonyítanak is!

Fontos számomra a minőség és megbízhatóság!   Nem mindegy, mivel kezelik a bőrét!

IMAGE Skincare

Az IMAGE Skincare termékcsaládjainak tagjait – amelyet Plasztikai sebészek teszteltek a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. Fokozatosság, magas hatóanyag-tartalmú, egyedülálló peelingek, előkészítő termékeke, és kezelés utáni lakossági termékek – nagyszerű eredmények és nagyfokú biztonság!

GENOSYS

A legtöbb kozmetikai összetevő a bőr barrier védőfunkciója és a nagyméretű hatóanyag molekulák miatt a felületen marad. A probléma megoldására a DTS MG kifejlesztette a legjobb mikrotűs roller rendszert, amely olyan mikrocsatornákat generál, amelyeken át az összetevők behatolhatnak a bőrbe, és a tűk eközben serkentik a természetes kollagénindukciót.

Emeld ki a karaktered, tudj meg többet a sminktetoválásról!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média