SZOLGÁLTATÁSOK

IMAGE SKINCARE KEZELÉSEK

A szalonban személyre, problémára szabott eljárások, kúrák közt segítek eligazodni. Megkeressük az Ön számára legideálisabb eljárást.

Valóban hatékony megoldást keres a bőrproblémáira?
A kozmetikámban olyan készítményekkel dolgozom, amelyek nemcsak ígérnek, hanem bizonyítanak is!

Fontos számomra a minőség és megbízhatóság! Nem mindegy, mivel kezelik a bőrét!

iSpa Kezelések

BE CLEAR tisztító arckezelés problémás bőrre

Mondjon búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.
Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusra megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladásgátló növényi hatóanyagok társaságában. Tökéletes a zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

ILLUMINATING arckezelés

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Az ILLUMINATING arckezelés minden bőrtípusra kiváló.

The Max őssejtes arckezelés

Az érett, idősödő, fáradt bőr számára javasoljuk ezen kezelésünket, mely új dimenziókat nyit
a bőrmegújítás terén. A kezelés során a leghatékonyabb növényi őssejtrendszert,
peptideket, AHA savakat és új formátumú C-vitamint juttatunk a bőrbe, hogy a legteljesebb
öregedésgátlás és luxus hidratálás élményét ajándékozhassuk vendégeinknek. Az Image
csúcstechnológiás, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó termékei segítségével a
kezelés hatékonyan csökkenti a ráncokat, a fáradt bőr visszanyeri rugalmasságát, és
sugárzóan fiatalossá, ragyogóan frissé válik. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés
eredményeinek maximalizálásáért.

Image O2 Lift spa arckezelés, a friss bőr lélegzete

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír.

Antioxidáns, öregedésgátló Vital-C kezelés

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age later® átalakulás. Ez az átfogó kezelés a forradalmi Tri-C ComplexTM és a korrigáló hidroxisavak, erős peptidek, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét nyújtja a rozáceás, száraz / dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrnek.

iPeel Kezelések

Ormedic Lift

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért,regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

Signature Facelift - száraz, dehidratált, rozáceás bőrre

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról.

Lightening Lift Peel - napkárosodás, pigmentfoltok esetén

Tejsav kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját.

Wrinkle Lift Peel - idősödő bőrre

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését.

Akne Lift Peel - 1-es és 2-es aknéra, pattanások ellen

AHA és BHA savak elegye a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.

Beta Lift Peel - 3-as és 4-es aknéra

Erős, nem kevert szalicilsav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a közepes/súlyos aknét.

Perfection Lift Peel - előrehaladott idősödés esetén

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

Image Mini kezelések a 4 évszakra hangolva

Tavaszi Image mini kezelés

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio ös.- szetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

iBody Kezelések

Feszesítő nyak - és dekoltázskezelés

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt. A FESZESÍTŐ NYAKÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és dekoltázs bőrének.

Kocsis Korinna, Image Skincare Model és nagykövet

Az Image Skincare kozmetikumok plasztikai sebészek által tesztelt az Image termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. Fokozatosság, magas hatóanyag-tartalmú, egyedülálló peelingek, előkészítő termékeke, és kezelés utáni lakossági termékek – nagyszerű eredmények és nagyfokú biztonság! Peelingek új generációja a hámlasztással egyidőben kezeli a bőrhibákat és feltölti a bőrt aktív hatóanyagokkal. A bőr sejtjei a peeling alatt akívabbá válnak és az anyagcsere felgyorsul. Azért a kezelések hatékonysága messze meghaladja a hagyományos kozmatikai kezeléseket.

Image Skincare O2 Lift

GENOSYS KEZELÉSEK

Kollagén Indukciós Terápia

A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó oka az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.
Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.
A számtalan mikro transzcelluláris sérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul, mind a dermisz, mind a bazális rétegekben.
Kezelési területek:

  • szemkezelés
  • arckezelés
  • nyak – dekoltázs kezelés
  • stria kezelés
Genosys Eye Cell szemkörnyék kezelés

Az Eyecell segítségével kezelhető a szem környékén lévő törékeny szövet, megoldást hoz a pigmentáltságra(karikák) és a ráncokra.
Ez utóbbi egy speciális apró tűkkel ellátott kicsi henger ami forradalmian új eljárás és egyben az egyik leghatékonyabb is. Minimális fájdalommal jár és akár a logó szemhéjat is képes feszesebbé tenni. Ez a kezelés megoldást jelenthet a szem alatti barna karikákra is, / kivétel ha egészségügyi probléma áll a háttérben /a mimikai ráncra ,a fáradt szemkörnyékre. Kezelés előtt szükséges egy konzultáció amikor kiválasszuk a legmegfelelőbbet az Ön számára. A szem bőrének kezelése az egyik legnagyobb kihívást jelenti a szépségszakmában. Ez az a hely ahol leghamarabb jelentkeznek a mimikai ráncok. Viszont mivel itt a bőr vékonyabb mint az arc többi részén így teljesen más kezelésekkel, hatóanyagokkal szépíthető. Makacs szemkörüli problémákra csakis kúraszerű alkalmazással lehet eredményt elérni.
5 alkalommal heti ismétléssel. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve.
Eredményesen kezelhető: duzzanat, sötét karikák, karikás szem, mimikai ráncok, száraz bőr.
Makacs szemkörüli problémákra csakis kúraszerű alkalmazással lehet eredményt elérni. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve. 5 alkalommal heti ismétléssel. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve.

DTS Genosys mikrotűs kezelés

A kezelés előzetes konzultációhoz kötött!
A mikrotűs kezelés minimálisan károsítja a bőrt, nem szükséges hozzá az egészséges epidermisz eltávolítása, mely egyéb megújító technikáknál előfordul. Mivel az epidermisz ép marad, gyors a gyógyulási idő. Mitől más?
A Genosys (DTS) mikrotűs kezelés -dermarollerrel: hengerrel végzett kezelés, melynek felületét több száz hajlékony tüske borítja. A kezelés során ejtett mikroszkópikus méretű sebek (5-10 perc alatt több mint 500.000 csatorna) a szervezet öngyógyító folyamatait indítják be. Biológiai aktivátorok hatására fokozódik a bőr fiziológiás kollagén termelődése. Ez az egész testen alkalmazható bőrmegújító eljárás, mellyel végre az aknés hegek, striák, ráncok, a megereszkedett bőr és a pigmentáció is hatékonyan kezelhetők.
Összehasonlítás: (ehhez képen –DTS mikrotű magyarázat)

Dermapen mikrotűs kezelés

Genosys kozmetikai hatóanyagokkal, serumokkal végezzük a kezelést.
A kezelés során több ezer apró mikrosérülést ejtünk a bőrön.
A dermapenen éles kis tűket találunk, melyek a bőrt stimulálják, mikrocsatornákat képeznek a bőrben, melyen keresztül olyan tápláló hatóanyagok, mint vitaminok, peptidek jutnak a bőrbe, segítve a kollagén termelést a dermiszbe. Ezzel a folyamattal a test a természetes önjavító képességét aktiválja, a növekedési faktorok termelődését serkenti, beindul a kollagén termelődés. Méltán kapta az eljárás a kollagén indukciós terápia elnevezést. A bőr a természet adta tulajdonságával saját magát megújítja. A kezelés során steril hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, igény szerint figyelembe véve a kezelés célját. Az arc feszes, üde lesz már egy kezelés után is. Javul a bőr turgora, az arcél tónusosabb lesz. Szeptember, október a kúrák kezdete és egészen tavaszig folytatható heti, háromheti vagy havi alkalmazással. Bőrérzékenységtől függ, hogy mennyire lesz irritált az arc. Ha másnap még kissé piros is az arc, harmadnap már elindul a szépség útján .
A mikrotűs kezelés ajánlott a bőr megereszkedése ellen, ráncok kezelésére, bőrszerkezet javítására illetve a bőr öregedésével, hegesedésével kapcsolatos problémák megoldására. Egyre népszerűbb Bőr stimuláló rendszer.

ÜDVÖZÖLJÜK A PANDHY’S™ VILÁGÁBAN

A cukor nem csak hízlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga a szépségápolásnak!

Szőrtelenítő Cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.
Az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül. Miért lényeges a (citrom)sav mellőzése? Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, mert a citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten a PANDHY’S™ depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is. A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is. A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalon kezelések egész tárházát rejti.

A cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a többször is felvihető az anyag az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát a kozmetikus kézzel masszírozza a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye.
A paszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.
Ez a csodálatos anyag tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi. Langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK VILÁGHÍRŰ MINŐSÉG

Kezelések

Amit a PANDHY’S™ SweetRetard szőrnövekedésgátló vaj és DeLuxe koncepció kínál:

– 23-25%-os retardáció, kb. 3 hét alatt
– kitolódó visszanövési idő
– kevésbé ellenálló szőrzet, könnyebb és még hatékonyabb depiláció
– mindennemű gyulladás és benövés teljes megszűnése
– tökéletesen tiszta pórusok, hidratált bőr
– jelentős változás a szőr textúrájában, színében, sűrűségében

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Bőr diagnosztika

Megelőzhető a bőr egyensúlyvesztése, a pigmentfolt, a rozácea vagy az akne.
Milyen előnyt jelent a diagnosztika?
Teljes pontossággal megtudjuk határozni , hogy az Ön bőrének mi lesz a közeljövőben a gyengesége.
Kiderül, hogy megfelelő készítményeket használ-e? Ajánlatot ad a napi bőrápolásra. Megtudhatja, hogy milyen kozmetikai kezeléseket részesítsen előnyben.

Italwax szőrtelenítés patronnal

ITALWAX – FELEJTSD EL A GYANTÁT, WAXOLJ MOSOLYOGVA ÉS KÖNNYEDÉN!
Hallottál már az Italwaxról? Ha olyan szőrtelenítési megoldást keresel, amitől bőröd heteken át bársonyosan sima marad, ám tartasz a gyantázással járó kellemetlenségektől, akkor az Italwaxot Neked találták ki! Hatékony, gyors, biztonságos és szinte fájdalommentes – felejtsd el a gyantát, waxolj mosolyogva és könnyedén!

Nem gyantázás, hanem szőrtelenítés!
A gyantázás egy olyan féltartós szőrítelenítési eljárás, ahol a szőrszálak eltávolítása gyanta segítségével, gyökerestől történik. Erről persze mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát az ember. Az Italwax alapkoncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. Lássuk, miért!

a wax nem törik, nem szakad
nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor nem húzza a bőrt
filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak
alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt
nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe
a szőrtelenítést követően nincs begyulladt szőrtüsző
szinte fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas
nem okoz bőrsérülést, bőrkárosodást
kevesebb időt vesz igénybe
kisebb anyagigénye miatt felvitele kellemesebb érzés a bőrön
nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért azok is bátran használhatják, akik a fenyőgyantára érzékenyek
nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket
tartósabb végeredményt biztosít
pasztillás, görgős és cukor változatban is elérhető, többféle színben és illattal
a termékcsaládban olyan elő- és utóápoló termékeket is találunk, amelyek kifejezetten a bőr kímélésére és védelmére, valamint a szőr növekedésének lelassítására lettek kifejlesztve.

Mikrodermabráziós Kezelés

Mikrodermabráziós Gyémántfejes Bőrfiatalító Kezelés
Mi a gyémántfejes mikrodermabrázió?
A bőrsejtek rendszeres időközönként megújulnak. Ez a képességük azonban az idő előrehaladtával csökken, aminek következménye a bőr textúrájának romlása, az új sejtek hiánya miatt. Az elhalt hámsejteket el kell távolítani annak érdekében, hogy a bőrfelület minősége javuljon. A gyémánt mikrodermabrázióval gyengéd módon távolítjuk el a felső hámréteget, ezáltal stimuláljuk a természetes bőrregenerációt, és a bőr struktúrája láthatóan javulni fog.

Mit lehet elérni ezzel a kezeléssel?
A gyengéd és kontrollált bőrradírozás segítségével az alábbi eredményeket érhetjük el a bőrön:

a hiperpigmentációk és az öregségi foltok elhalványítása
a tág pórusú, szennyezett bőr kezelése
a mimika lágyítása
a cellulitis és bőrtágulási csíkok (striák) csökkentése
a bőr textúrájának javítása
sejtaktivizálás
Mi történik a kezelés során?
Először is, bőrgyógyászati termékekkel megtisztítjuk a bőrt, majd egy enzimes hámlasztással felkészítjük a kezelésre. Csak ekkor kezdődhet el a tulajdonképpeni kezelés: a kezelendő bőfelülethez igazítva kiválasztunk egy gyémántfejet, aminek segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket, amiktől állítható erősségű vákuum segítségével szabadulunk meg. Most már bőre készen áll arra, hogy magába szívja azokat az aktív hatóanyagokat, amelyeket ezt követően belemasszírozunk. Ezután egy bőrnyugtató maszkot alkalmazunk. Végezetül, ismét bőrgyógyászati terméket viszünk fel a bőrre. Ezt a különleges ápoló koncentrátumot azért alkalmazzuk, hogy óvjuk és hatásos, aktív hatóanyagokkal tápláljuk a bőrt.

Mi az eredménye a gyémánt mikrodermabráziónak?
Ez a kezelési módszer az alábbi, alapvető hatásokat gyakorolja a bőrre: Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és ezáltal stimulálja a sejtek megújulását. Optimális módon készíti elő a bőrt a rendkívül hasznos hatóanyagok és ápolószerek befogadására.

Hogyan tudom elősegíteni a kezelés hatékonyságát?
Mivel a gyémántfejes mikrodermabrázió intenzív hámlasztással jár, egyéni, otthoni bőrápolást is igényel. A bőrnek különösen sok nedvességre és ápolásra van szüksége; ez biztosítható a kifejezetten erre a célra kifejlesztett bőrápoló termékekkel. Fontos, hogy a javasolt bőrápoló termékcsaládot a kezeléseket követően rendszeresen használja otthon is, mivel így garantálható bőrminőségének tartós javulása.

 

Sminktetoválás

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS
Szálas, púderes, hibrid, microblading
Színkorrekció (régi máshol készült szürkés/lilás/vagy vöröses tetoválások korrigálása, tetoválást megelőzően vagy közben)
Frissítések régi vendégeink számára:
2 éven belül (egyszeri alkalom, korrekció nélkül)
2 éven túl (1 ingyenes korrekcióval)

SZEMHÉJTETOVÁLÁS
Szempillatő sűrítés
Szemhéj felső normál vonal
Szemhéj felső vastag vonal
Szemhéj extra vastag felső kontúrvonal
Szemhéj alsó vonal

SZEMHÉJSATÍROZÁS
Felső normál vonal satírozva
Butterfly szemhéjsatír magasan ívelő, több színnel készülő attraktív forma
Sminkhatású “Chocco” szemhéjsatírozás

AJAK TETOVÁLÁS
Ajak lágy satírozása (“fél satír”)
Ajaktetoválás
“Nude Lips”
3D Lips

KORREKCIÓK, FRISSÍTÉSEK
3 hónapon belül 1 alkalom ingyenes
6 hónapon belül 2. korrekció (amennyiben szükséges)
Egy éven belüli frissítések korrekciója (amennyiben szükséges)
Ajak és szemhéj frissítések
Szemöldök frissítések (fentebb olvashatóak) -20% kedvezménnyel

 

Smink

Vendégeim igényeinek, adottságainak megfelelően készítem el a szépítő sminkjüket.

Esküvői próbasmink
A próbasmink alkalmával a menyasszony részére ugyanazt a sminket készítem el mint az esküvő napján.

Esküvői smink
A menyasszony egyéniségéhez illő, ruhájával harmonizáló, elegáns smink. Fő szempont továbbá a tartósság amelyet megfelelő tisztítással, tökéletes alapokkal, professzionális anyagokkal és speciális fixálóval lehet elérni. Az esküvő vendégei számára (örömanyák, koszorúslányok, tanúk, stb) az alkalmi smink ára 6.000 Ft/fő.

Alkalmi smink
Fotózáshoz, bálba, szalagavatóra, ballagásra, táncos rendezvényre, fellépésre, partira ajánlom. Az alkalmi smink erőteljesebb, kontrasztosabb, elegáns külsőt kölcsönöz viselőjének.

Nappali smink
Hétköznapi használatra ajánlom. A hangsúly alapvetően azon van hogy megszépítse a bőrt, elfedje a bőrhibákat, hangsúlyozza az előnyös vonásokat és korrigálja az esetleges aránytalanságokat.

Extra smink
Kifejezetten fotózáshoz, színpadra és olyan alkalmakra ajánlom ahol szükséges a látványos és erős smink, csillámporral és strasszokkal díszítve. A pontos ár a felvitt anyagok mennyiségétől függ.

Egyéni tanácsadásra is van lehetőség.

 

Tartós festés

Szempilla és szemöldök festés.

 

error: Védett tartalom!