SZOLGÁLTATÁSOK

IMAGE SKINCARE KEZELÉSEK

A szalonban személyre, problémára szabott eljárások, kúrák közt segítek eligazodni. Megkeressük az Ön számára legideálisabb eljárást.

Valóban hatékony megoldást keres a bőrproblémáira?
A kozmetikámban olyan készítményekkel dolgozom, amelyek nemcsak ígérnek, hanem bizonyítanak is!

Fontos számomra a minőség és megbízhatóság!   Nem mindegy, mivel kezelik a bőrét!

IMAGE Skincare nagyköveteink tollából, azaz ki, miért használja és szereti az IMAGE termékeket 
„Az Image Skincare termékek mögött tudomány, kutatások sora áll. 8 éve a bőrápolási rutinom építőkövei. Számomra számtalanszor bebizonyosodott, hogy működik; minden bőrproblémára találhatunk megoldást a termékpalettáján. Image szakemberek segítségével kialakíthatjuk azt a reggeli, esti rutint, amellyel az öregedési folyamatokat lassítani tudjunk, mert ez lehetséges, ennyi év elteltével ezt én biztosan tudom. „
(Nagy Réka – modell, műsorvezető)

Az Image Skincare kozmetikumok plasztikai sebészek által tesztelt az Image termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. Fokozatosság, magas hatóanyag-tartalmú, egyedülálló peelingek, előkészítő termékeke, és kezelés utáni lakossági termékek – nagyszerű eredmények és nagyfokú biztonság! Peelingek új generációja a hámlasztással egyidőben kezeli a bőrhibákat és feltölti a bőrt aktív hatóanyagokkal. A bőr sejtjei a peeling alatt akívabbá válnak és az anyagcsere felgyorsul. Azért a kezelések hatékonysága messze meghaladja a hagyományos kozmatikai kezeléseket.

iSpa Kezelések

BE CLEAR tisztító arckezelés problémás bőrre

Mondjon búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.
Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusra megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladásgátló növényi hatóanyagok társaságában. Tökéletes a zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

ILLUMINATING arckezelés

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Az ILLUMINATING arckezelés minden bőrtípusra kiváló.

The Max őssejtes arckezelés

Az érett, idősödő, fáradt bőr számára javasoljuk ezen kezelésünket, mely új dimenziókat nyit
a bőrmegújítás terén. A kezelés során a leghatékonyabb növényi őssejtrendszert,
peptideket, AHA savakat és új formátumú C-vitamint juttatunk a bőrbe, hogy a legteljesebb
öregedésgátlás és luxus hidratálás élményét ajándékozhassuk vendégeinknek. Az Image
csúcstechnológiás, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó termékei segítségével a
kezelés hatékonyan csökkenti a ráncokat, a fáradt bőr visszanyeri rugalmasságát, és
sugárzóan fiatalossá, ragyogóan frissé válik. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés
eredményeinek maximalizálásáért.

Image O2 Lift spa arckezelés, a friss bőr lélegzete

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír.

Antioxidáns, öregedésgátló Vital-C kezelés

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age later® átalakulás. Ez az átfogó kezelés a forradalmi Tri-C ComplexTM és a korrigáló hidroxisavak, erős peptidek, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét nyújtja a rozáceás, száraz / dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrnek.

iPeel Kezelések

Ormedic Lift

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért,regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

Signature Facelift - száraz, dehidratált, rozáceás bőrre

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról.

Lightening Lift Peel - napkárosodás, pigmentfoltok esetén

Tejsav kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját.

Wrinkle Lift Peel - idősödő bőrre

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését.

Akne Lift Peel - 1-es és 2-es aknéra, pattanások ellen

AHA és BHA savak elegye a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.

Beta Lift Peel - 3-as és 4-es aknéra

Erős, nem kevert szalicilsav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a közepes/súlyos aknét.

Perfection Lift Peel - előrehaladott idősödés esetén

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

Image Mini kezelések a 4 évszakra hangolva

Tavaszi Image mini kezelés

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio ös.- szetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

iBody Kezelések

Feszesítő nyak - és dekoltázskezelés

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt. A FESZESÍTŐ NYAKÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és dekoltázs bőrének.