Test kezelések és
RF arc és testkezelések

 6in1 zsírbontó, narancsbőr elleni-bőr feszesítő, fiatalító test- és arc-dekoltázs kezelő gép, mely zsírbontó, alakformáló, bőrfeszesítő, naracsbőr megszüntető, arc-és dekoltázs fiatalító.

6in1 gépben található technológiák:

Minden egyes funkcióval egyéni szolgáltatást tudunk nyújtani a páciensek részére.

Alkalmazás területei: has, derék, fenék, combok, felkar, dekoltázs, toka, arc.

KAVITÁCIÓ – VÁKUMOS KAVITÁCIÓ

zsírbontás, narancsbőr kezelés, testkezelés

Kavitációs zsírbontás:

Sok embernek okoz nehézséget a fogyás különböző helyről, mint a hasról, térd feletti zsírpárnákról, comb belső és külső részről, vagy a toka eltüntetése és az uszógumitól való megszabadulás.

Zsírbontó kezelések hála a lapos has, vékony combok és feszes fenék nem álom többé. A legkiválóbb alternatíva a kavitációs zsírbontás és rádiófrekvenciás feszesítéssel ötvözve. A megcélzott zsírsejtek végleg elpusztulnak, és természetes úton távoznak a szervezetből.

Hogyan működik a zsírbontás:

Roncsoljuk, elpusztítjuk a zsírsejteket, melyek véglegesen távoznak a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül.

A kavitációs zsírbontás képes arra, hogy a folyadékokban buborékképződést képezzen. Ez egy ultrahangos kezelésnek számít, ami során a zsírsejtekben mikro méretű buborékok jönnek létre. A nyomásváltozás hatására ezek a buborékok szétfeszítik a zsírsejteket, így tűnnek el a nem kívánt rétegek.

A kezelések kombinációja fokozza az eredményt. Az eredmény látványos, végleges helyi fogyás hasról, combról, karról vagy bármely más problémás területről.

Kavitációs zsírbontás után az eredmény azonnal centikben mérhető, testrésztől és egyéntől függ.

A VÁKUMOS NARANCSBŐR TESTKEZELÉSRŐL:

A vákummasszázs a köpölyözésre épül. Ez egy nagyon trendi méregtelenítő – vérkeringés fokozó kezelés még a sportolók körében is. Beszippantják a bőrödet a vákum segítségével, így serken a vér- és nyirokkeringés, nő a bőr alatti szövetek oxigénellátása és anyagcseréje. Ez az egyik leghatékonyabb zsírolvasztó eljárás, hiszen a vákum összetöri apró darabokra az idegesítő, levakarhatatlan zsírsejteket, így ezeknek a fala megtörik, a benne lévő salakanyag kipréselődik, a bőröd pedig ismét feszes és sima lesz!

A nyirokkeringés a vákuum hatására ötvenszeresére növelhető. Ez az állapot kezelés után napokig fennmarad, ezért elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel!

Kezelési idő: 20-50 perc

Kezelés szükséges kívánt hatás eléréséhez a kavitációs zsírbontás és vákumos kavitációt -rádiófrekvenciás fesszesítő 3-15 alkalom, de a kívánt eredmény mértékétől és a páciens fizikumától is függ.

Férfiak és nők számára egyaránt hatásos.

Mire kell figyelni a kúra alatt?

Naponta 3 liter víz fogyasztása, alkohol fogyasztása tilos, menzesz ideje alatt nem ajánlott. A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

RÁDIÓFREKVENCIA

arc és dekoltázs fiatalítás rádiófrekvenciával

Rádiófrekvenciának köszönhető, azonnali látványos a hatása. A bőröregedési folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenteletes területen melegíti az irha és bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, mely hatására a kollagén rostok spontán összehúzodnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. A kollagén stimuláció garantálja a tartós eredményt. Lassítja a bőr természetes, öregedési folyamatait, gyorsan feszesít és fiatalít. Elhalványítja a ráncokat, feszes és teltebb bőrképet eredményez. Szabályozza a faggyútermelődést, összehúzza a pórusokat, ani-aging és lifting hatású ezért javítja a kontúrokat és és a toka- dekoltázs feszességét. A készülék által kibocsájtott (dióda-és vagy LED-es fény) vörös spektruma fokozza a kötőszövet képződését, a kollagén termelés mértékét és a bőr nedvességtartalmát. Kiválóan kombinálható más kozmetikai kezeléssel.

 

A rádiófrelvencia milliméter pontossággal állítható be, ezért egyénre szabva, célzottan abba a bőrrétegbe jut, ahol azt a kötőszövet a leginkább igényli.

Az RF arc és dekoltázs kezelés követően már egyetlen kezelés is meggyőző eredményt biztosít és heti rendszerességgel.

Kezelési idő: 20-45 perc

Kezelés után 24 óráig csak a megbeszélt krémek használhatóak, az archoz kizárólag tiszta kézzel szabad nyúlni.