HUSH & HUSH

A világ egyik vezető klinikai bőrápolási márkájának, az Image Skincare-nek az alapítóiként a bőrápolási részt már megoldottuk. Azonban lehetetlen volt olyan étrendkiegészítőket találni, melyek töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek voltak – ezért gyakran üres kézzel távoztunk az üzletekből. Ha mi nem találtuk a megfelelő, tiszta táplálékkiegészítőket, akkor ez másoknak is biztosan frusztrációt okozott.

Otthoni bőrápolás

Bőrőd szépsége a napi bőrápolási rutinoddal kezdődik! Amellett, hogy rendszeresen jársz kozmetikushoz, a bőrápolásra az év 365 napján figyelmet kell fordítani. Ezen az oldalon különféle praktikákat osztok meg a tartósan szép bőr érdekében.

Változtass az életmódodon és a bőrőd meghálálja!

Bőrünk egészségének megőrzése érdekében időről-időpre felkeressük a szépségszalont, de mi a helyzet a hétköznapokban? Mit tehetünk bőrünk egészségének megőrzése érdekében két kozmetikai kezelés között?

Életmódunk megvalátoztatásával rásegíthetünk a kozmetikai kezelések eredményeire. Ha beiktatjuk az életünkbe az otthoni bőrápolási rutint, valamint egészségesen étkezünk máris óriási lépést tettünk meg.