EGÉSZSÉGES BŐR

HUSH & HUSH étrendkiegészítők

IKON Beauty & Skincare

Ismerd meg a HUSH & HUSH legendáját!

A világ egyik vezető klinikai bőrápolási márkájának, az Image Skincare-nek az alapítói úgy gondolták, hogy a bőrápolási problémákra már találtak megoldást, de akadt még egy „apró” kihívás:

Lehetetlen volt olyan étrendkiegészítőket találni, melyek töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek – ezért gyakran üres kézzel távoztak az üzletekből.

Dr. Marc Ronert és felesége, Jenna úgy látták. hogy ha ők nem találtak a megfelelő, tiszta táplálékkiegészítőket, akkor ez valószínűleg másoknak is biztosan frusztrációt okoz. Ezért összeszedték az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismereteiket a Hush & Hush, a luxus táplálkozási és egészséges életmód termékeinek megalkotására. A szervezet megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és a Clean Clinical Vitamins™ vitaminokkal történő ellátásával – melyeket mind-mind megtalálhat a Hush & Hush termékekben.

Hush & Hush, az a hiányzó darab a kirakóban, amire mindannyiunknak szükséges van ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat és a lehető legjobban nézzünk ki.

Egészségünkre – a fiatalabb és a hosszabb életre!

Younger. Longer™

TERMÉKEK

Ismerd meg a Hush & Hush filozófiáját!

EREDMÉNYEK

Ismerd meg a Hush & Hush filozófiáját!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ismerd meg a Hush & Hush filozófiáját!

Filozófia...

Minden a tudománnyal kezdődik. Több mint 15 évnyi sejtkutatásra támaszkodva a HUSH & HUSH olyan precíz problémamegoldó, öregedésgátló formulákat fejlesztettt ki, amelyek szakértők által klinikailag vizsgált, hatásos összetevőkből állnak. A cég számára fontos az átláthatóság, ezért csak olyan összetevőket használnak fel, ami tökéletes kutatási háttérrel rendelkezik, hogy sokkal könnyebben juss hozzá a napi wellness dózisodhoz. A termékek minden egyes összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a fiatalos és egészséges, hosszú élethez.

Az egészséges haj a gyökereknél kezdődik.

A DeeplyRooted klinikailag igazoltan segíti az erősebb, hosszabb, egészségesebb hajszálak növekedését.