NÉMETH BLANCHE

Az IKON Beauty & Skincare alapítója

MOTTÓM:

Élj tovább, öregedj később!

Az elmúlt 16 év szakmai tapasztalatom alapján sok termékkel ismerkedtem meg és dolgoztam, de mikor találkoztam az Image Skincare orvosi hatású peeling kezeléseivel és termékeivel, teljesen megváltozott a véleményem a hagyományos kozmetikai kezelésekkel szemben. Erre a gyakorlat és az idő volt a bizonyíték, amikor a vendégeim különböző bőr problémákkal fordultak hozzám, mert eredményes kezelésekkel megoldásokat és hosszantartó eredményeket tudtam produkálni.

Én ezért vagyok hűséges és hálás az Image Skincare kozmetikai és szakmai csoport részeseként, mint az egyik legelsők közötti partner Magyarországon. Az Image Skincare termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé.

Mint mesterkozmetikus és bőrterapeuta, egy számomra nagyon meghatározó személynek köszönhetem azt, akivel a munkám során volt szerencsém találkozni, hogy kinyitotta előttem a szakma ékszer dobozát, és megmutatta, hogy milyen lehet egy jó csapatban dolgozni, meglátni a világot Olaszországban, Ausztriában és Amerikában.

Nagy örömömre szolgál, hogy megismerkedhettem az Image Skincare orvosi hatású kiváló minőségű kozmetikai termékeivel. Örülök, hogy érezhetem hálával visszatérő vendégeimet, akik bíznak bennem, valamint az eredményes protokoll kezelésekben.

Köszönöm a pacienseimnek, akik hisznek bennem és az Image Skincare termékeikben!

Emeld ki a karaktered, tudj meg többet a sminktetoválásról!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média