ARCKEZELÉSEK

Prémium kozmetikai szolgáltatások

IKON Beauty & Skincare

Arctisztítás kanalas módszerrel

Az arcbőr tisztításával kezdünk: Javítja a bőr felületének szerkezetét, fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát, támogatja a bőr regenerációs folyamatait, a bőrt puhává és nyugodttá varázsolja.

Felpuhító gétl felviszem az egész arc területére a  puhításhoz, majd fólpakkal leterítjük az arcot 8-10 percig bőrtípusonként változóan.

Sok nő és lány és fiatal tinik szembesülnek egy olyan problémával, amely kényelmetlenséget okoz az életében: mitesszerek és eltömődött pórusok jelenléte az arcbőrön. De erre van egy kitűnő megoldás!

Következik az arc tisztítása kanállal, a Spoon „Uno” egy kis fém eszköz, amelyet kifejezetten az arc bőrének megtisztítására terveztek a komedonoktól teljesen biztonságosan. Az eszközt kanálnak hívják, mert a valóságban hasonlít rá: az eszköz egyik végén egy kis, lekerekített kanál található, amelynek közepén lyuk van, a másikon pedig egy kis réselt kanál, az úgynevezett spatula.
A felesleges faggyút, az elhalt sejteket a homlokról, a T-zónáról és az arcról a kanál segítségével eltávolítjuk, anélkül hogy sérülést okozna. A mitesszerek tisztításához egy lyukas gömb szükséges. Úgy helyezik el, hogy a komedó feje a lyukba kerüljön, és megnyomja. A komedó tartalma nem kerül a bőrre, a kanálban marad, ezáltal megakadályozza a szomszédos területek fertőzését, majd a teljes arctisztítás után fertőtlenítem az egész arc területét.

A tisztítás után fertőtlenítjük szalicilsavas oldattal az egész arc területést és a Maszk következik ami  azonnali, gyors segítség!

Az utolsó lépés az erőteljes védelem, szérum és fényvédő krém, amely az orvostudomány és a biotechnológia legfrissebb eredményeit kombinálja. Védelmet nyújt a napsütés okozta ráncok és pigmentfoltok kialakulása ellen és intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt!

Tudj meg többet a prémium bőrápolási lehetőségekről!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média