ARCKEZELÉSEK

Prémium kozmetikai szolgáltatások

IKON Beauty & Skincare

Eye CELL Dermarolleres szemkörnyék megújító kezelés

Az Eyecell segítségével kezelhető a szem környékén lévő törékeny szövet, megoldást hoz a pigmentáltságra(karikák) és a ráncokra. Ez utóbbi egy speciális apró tűkkel ellátott kicsi henger, ami forradalmian új eljárás és egyben az egyik leghatékonyabb is. Minimális fájdalommal jár és akár a logó szemhéjat is képes feszesebbé tenni. Ez a kezelés megoldást jelenthet a szem alatti barna karikákra is, / kivétel ha egészségügyi probléma áll a háttérben / a mimikai ráncra, a fáradt szemkörnyékre.

Kezelés előtt szükséges egy konzultáció amikor kiválasszuk a legmegfelelőbbet az Ön számára.

A szem bőrének kezelése az egyik legnagyobb kihívást jelenti a szépségszakmában. Ez az a hely ahol leghamarabb jelentkeznek a mimikai ráncok. Viszont mivel itt a bőr vékonyabb mint az arc többi részén, így teljesen más kezelésekkel, hatóanyagokkal szépíthető. Makacs szemkörüli problémákra csakis kúraszerű alkalmazással lehet eredményt elérni. 5 alkalommal heti ismétléssel. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve.

Eredményesen kezelhető: duzzanat, sötét karikák, karikás szem, mimikai ráncok, száraz bőr. Makacs szemkörüli problémákra csakis kúraszerű alkalmazással lehet eredményt elérni. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve. 5 alkalommal heti ismétléssel. Speciális otthoni ápolószerekkel kiegészítve.

Tudj meg többet a prémium bőrápolási lehetőségekről!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média