GYÓGYÍTÁS FÉNNYEL

GENO-LED alacsony intenzitású fényterápia

IKON Beauty & Skincare

Polarizált fény technológia

A LED terápia polarizált technológiával, olyan mintha a távoli jövőből érkezett volna, azért, hogy a lehető leggyorsabban megfiatalítsa az arcbőrödet. A LED anti-aging kezelésünk a legsikeresebb, különleges készülékkel történő fényterápia.

Úgy hat, hogy amíg te fekszel, az arcodra tesszük a LED (ez fényforrás) készüléket, és a LED fények különböző hullámhossza miatt, az arcbőröd különböző mélységeiben hatva mintegy felélesztik a bőröd DNS-ét. Ezáltal hatékonyabb minden eddigi arckezelésnél, hiszen forradalmasította azokat. Ez a különleges LED kezelés, hiszen sejtszinten juttatja be a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegeibe, fájdalommentesen, kellemes biztonságban.

A különböző színű fény sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, melyeknek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb, teltebb lesz a bőr. A változatos színek ugyanis különféle hatásokat idéznek elő szervezetünkben és ezzel együtt bőrünkben, szöveteinkben és sejtjeinkben is. A bőr célkromofóráiban elnyelődő színes fények nyugtathatnak, regenerálhatnak, élénkíthetnek és megannyi számos más hatást biztosíthatnak a terápiák során. A LED készülék a legkedveltebb fényspektrumokat alkalmazzák a bőr megfiatalítására, energizálására, működésének optimalizálására vagy éppen a gyulladt aknés bőrök kezelésére.

A LED fényterápia által használható színek hatásai:

Vörös: élénkítés, regenerálás
Kék: gyulladás csökkentés, AKNE kialakulásáért felelős probioni baktérium működésének gátlása
Zöld: bőr pigmentképzési folyamatainak optimalizálása
Lila: bőr sejtjeinek energizálása
Türkiz: anyagcsere folyamatok harmonizálása
Sárgászöld: kollagén és elasztikus rostok termelődésének fokozása
Hideg kék: irha szöveti állományának élénkít.

Polarizált fény?

Fogadjuk el, hogy létezik a polarizáció, amit nem látunk, és nem érzékelünk: a fizika azonban tudja, hogy van, hiszen mérhető. Érdemes itt egy pillanatra megállni és belegondolni, hogy ha van polarizált fény, akkor van polarizálatlan is. (Olyan ez, mint a dinnye: amiből kétféle létezik: mag nélküli, és olyan amiben van mag.) Nos, ha a fény polarizálatlan, akkor (ide most kellene egy nagyjából egyetemi fénytan, de hagyjuk ki, mindannyiunk érdekében) össze vissza hullámzik, megy, térben. Úgy képzeld el, mintha felkapcsolnál egy villanyt, ami úgy szórja a fényt, ahogy akarja, teljesen irányítatlanul. Ha a fény polarizált, akkor viszont irányított, egymásra merőleges rezgéssíkú. A hatása fantasztikus, továbbá a polarizáltfény-kezelés fájdalommentes, csak a jótékony hatásait érezzük.

Miért fontos a polarizált fény?

Azért, mert a polarizált fény hatása és felhasználása széles körű: a kozmetológiától (ahol kezelésekre használják, például eltünteti a pattanásokat, vagy a bőröregedést gátolja) kezdve az állatgyógyászaton keresztül, a humán gyógyászatig, (stresszoldástól a fényterápián át egészen a sérülések gyógyulásának gyorsításáig) számtalan helyen használják, manapság már akár otthoni kezelésekhez is.

Jó hír, hogy a LED kezelés azon kevés kezelések egyike mellyel akár azonnal látványos hatást lehet elérni.

Kérdésed van? Tudj meg többet a GENO-LED fényterápiáról!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média