ARCKEZELÉSEK

Prémium kozmetikai szolgáltatások

IKON Beauty & Skincare

Fiatalító és feszesítő RF arckezelés

Rádiófrekvenciának köszönhető, azonnali látványos a hatása. A bőröregedési folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenteletes területen melegíti az irha és bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, mely hatására a kollagén rostok spontán összehúzodnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. A kollagén stimuláció garantálja a tartós eredményt. Lassítja a bőr természetes, öregedési folyamatait, gyorsan feszesít és fiatalít. Elhalványítja a ráncokat, feszes és teltebb bőrképet eredményez. Szabályozza a faggyútermelődést, összehúzza a pórusokat, ani-aging és lifting hatású ezért javítja a kontúrokat és és a toka- dekoltázs feszességét. A készülék által kibocsájtott (dióda-és vagy LED-es fény) vörös spektruma fokozza a kötőszövet képződését, a kollagén termelés mértékét és a bőr nedvességtartalmát. Kiválóan kombinálható más kozmetikai kezeléssel.

A rádiófrelvencia milliméter pontossággal állítható be, ezért egyénre szabva, célzottan abba a bőrrétegbe jut, ahol azt a kötőszövet a leginkább igényli.

Az RF arc és dekoltázs kezelés követően már egyetlen kezelés is meggyőző eredményt biztosít és heti rendszerességgel.

Kezelési idő: 20-45 perc

Kezelés után 24 óráig csak a megbeszélt krémek használhatóak, az archoz kizárólag tiszta kézzel szabad nyúlni.

Tudj meg többet a prémium bőrápolási lehetőségekről!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média