ARCKEZELÉSEK

Prémium kozmetikai szolgáltatások

IKON Beauty & Skincare

Mikrodermabrázió kiegésztő kezeléshez

Gyémántfejes bőrfiatalító kezelés

Mi a gyémántfejes mikrodermabrázió?

A bőrsejtek rendszeres időközönként megújulnak. Ez a képességük azonban az idő előrehaladtával csökken, aminek következménye a bőr textúrájának romlása, az új sejtek hiánya miatt. Az elhalt hámsejteket el kell távolítani annak érdekében, hogy a bőrfelület minősége javuljon. A gyémánt mikrodermabrázióval gyengéd módon távolítjuk el a felső hámréteget, ezáltal stimuláljuk a természetes bőrregenerációt, és a bőr struktúrája láthatóan javulni fog.

Mit lehet elérni ezzel a kezeléssel?

A gyengéd és kontrollált bőrradírozás segítségével az alábbi eredményeket érhetjük el a bőrön:

  • a hiperpigmentációk és az öregségi foltok elhalványítása
  • a tág pórusú, szennyezett bőr kezelése
    a mimika lágyítása
  • a cellulitis és bőrtágulási csíkok (striák) csökkentése
  • a bőr textúrájának javítása
  • sejtaktivizálás

Mi történik a kezelés során?

Először is, bőrgyógyászati termékekkel megtisztítjuk a bőrt, majd egy enzimes hámlasztással felkészítjük a kezelésre. Csak ekkor kezdődhet el a tulajdonképpeni kezelés: a kezelendő bőfelülethez igazítva kiválasztunk egy gyémántfejet, aminek segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket, amiktől állítható erősségű vákuum segítségével szabadulunk meg. Most már bőre készen áll arra, hogy magába szívja azokat az aktív hatóanyagokat, amelyeket ezt követően belemasszírozunk. Ezután egy bőrnyugtató maszkot alkalmazunk. Végezetül, ismét bőrgyógyászati terméket viszünk fel a bőrre. Ezt a különleges ápoló koncentrátumot azért alkalmazzuk, hogy óvjuk és hatásos, aktív hatóanyagokkal tápláljuk a bőrt.

Mi az eredménye a gyémánt mikrodermabráziónak?

Ez a kezelési módszer az alábbi, alapvető hatásokat gyakorolja a bőrre: Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és ezáltal stimulálja a sejtek megújulását. Optimális módon készíti elő a bőrt a rendkívül hasznos hatóanyagok és ápolószerek befogadására.

Hogyan tudom elősegíteni a kezelés hatékonyságát?

Mivel a gyémántfejes mikrodermabrázió intenzív hámlasztással jár, egyéni, otthoni bőrápolást is igényel. A bőrnek különösen sok nedvességre és ápolásra van szüksége; ez biztosítható a kifejezetten erre a célra kifejlesztett bőrápoló termékekkel. Fontos, hogy a javasolt bőrápoló termékcsaládot a kezeléseket követően rendszeresen használja otthon is, mivel így garantálható bőrminőségének tartós javulása.

Tudj meg többet a prémium bőrápolási lehetőségekről!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média