ARCKEZELÉSEK

Prémium kozmetikai szolgáltatások

IKON Beauty & Skincare

GENOSYS Dermapen - Mikrotűs Arckezelés

Genosys kozmetikai hatóanyagokkal, serumokkal végezzük a kezelést. A kezelés során több ezer apró mikrosérülést ejtünk a bőrön. A dermapenen éles kis tűket találunk, melyek a bőrt stimulálják, mikrocsatornákat képeznek a bőrben, melyen keresztül olyan tápláló hatóanyagok, mint vitaminok, peptidek jutnak a bőrbe, segítve a kollagén termelést a dermiszbe. Ezzel a folyamattal a test a természetes önjavító képességét aktiválja, a növekedési faktorok termelődését serkenti, beindul a kollagén termelődés. Méltán kapta az eljárás a kollagén indukciós terápia elnevezést. A bőr a természet adta tulajdonságával saját magát megújítja. A kezelés során steril hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, igény szerint figyelembe véve a kezelés célját.

Az arc feszes, üde lesz már egy kezelés után is. Javul a bőr turgora, az arcél tónusosabb lesz. Szeptember, október a kúrák kezdete és egészen tavaszig folytatható heti, háromheti vagy havi alkalmazással. Bőrérzékenységtől függ, hogy mennyire lesz irritált az arc. Ha másnap még kissé piros is az arc, harmadnap már elindul a szépség útján.

A mikrotűs kezelés ajánlott a bőr megereszkedése ellen, ráncok kezelésére, bőrszerkezet javítására illetve a bőr öregedésével, hegesedésével kapcsolatos problémák megoldására. Egyre népszerűbb Bőr stimuláló rendszer.

Tudj meg többet a prémium bőrápolási lehetőségekről!

Ne várj tovább, indulj el a gyönyörű és  egészségesebb bőr felé vezető úton. – Jelentkezz konzultációra még ma! Az IKON Beauty & Skincare személyre szabott kezelést készít számodra.

Kíváncsi vagy az ikon élményre?

Foglalj időpontot!

Cím

1131 Budapest, Jász utca 152.

Telefon

06 20 551-9841

Közösségi média